6978814022,6936874991 Αγίας Παρασκευής 6, Αγιοι Ανάργυροι df.pestcontrol@gmail.com

 

 

ΦΟΥΤΟΥΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες | Άγιοι Ανάργυροι Αττική


Στην εταιρεία απολυμάνσεων Φουτούχος Δημήτριος, με έδρα στους Άγιους Ανάργυρους Αττικής, ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, εξυπηρετώντας κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, προσφέροντας προηγμένες λύσεις που προλαμβάνουν και εξουδετερώνουν κάθε είδους επικίνδυνους οργανισμούς.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες απολύμανσης και εξάλειψης ιών, βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών που είναι πιθανό να απειλήσουν την υγεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας και με την ολοκλήρωση κάθε απεντόμωσης παραδίδεται ο φάκελος και το ανάλογο πιστοποιητικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας με σύγχρονες λύσεις μυοκτονίας, εφαρμοσμένες με επαγγελματισμό και σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ